Segons EU, el PP balear utilitza diferents vares de medir per als seus propis militants

logo_euib_miniDesprés dels escorcolls d’ahir al “palacete” de Jaume Matas investigat per la Fiscalia Anticorrupció i el jutge Castro, des d’EU consideram que els fets que s’estan investigant són prou greus com perquè el PP deixi de defensar la innocència de Matas i el suspengui de militància.

Segons el coordinador d’EU, David Abril, “sembla que el PP balear té diferents vares de medir per als seus propis militants, perquè fa uns mesos varen suspendre militància a diversos implicats al cas CDEIB, entre ells la gerent del consorci i alguns militants pressumptament beneficiats per contractes del Consorci, mentre que en el cas de Matas no estan actuant així ni molt menys”.

Per a EU, més ellà de l’avanç del procediment judicial, és evident en el cas de Jaume Matas que el seu pas per la política li va reportar enormes beneficis dineraris i patrimonials que no anaven en consonància amb el seu nivell d’ingressos, fets que són reprobables des de qualsevol punt de vista.

Aquesta decisió, segons EU, aniria també en consonància amb el que ha fet el PP fa unes setmanes amb la suspensió cautelar de militància de Ricardo Costa a València per la seva implicació al cas Gürtel, o a Madrid fa uns mesos amb la suspensió dels diputats Bosch, Martín i López, pel mateix cas.

Share This