El conseller de Cooperació Local, Miquel Rosselló, ha rebut als organitzadors de la Marxa Mundial per la Pau i la No-violència a Palau Reial

consell131109El vicepresident i conseller de Cooperació Local, Miquel Rosseló, juntament amb altres representants de la institució, ha rebut als organitzadors de la Marxa Mundial per la Pau i la No-violència a la Sala d’Audiències del Consell. El Consell de Mallorca s’ha adherit a l’esdeveniment per reafirmar així el seu compromís amb els drets humans i la pau.

La Marxa Mundial per la Pau i la No-Violència, una iniciativa de “Món sense Guerres”, es va posar en marxa amb el fi de manifestar-se globalment per que s’acabin la violència i les guerres en el Món. Començà a Nova Zelanda el 2 d’octubre, visitarà noranta països d’arreu el món i arribarà el 2 de gener de 2010 a Argentina, després d’una presentació mundial a l’ONU, el 6 de maig de 2009.

Palma és una de les quatre ciutats espanyoles per on passarà la marxa, concretament el 13 de novembre, amb una jornada reivindicativa i, alhora, festiva que acabarà, ja de vespre, al Passeig del Born, on es llegirà un manifest i haurà actuacions musicals per la Pau.

El manifest d’aquesta destaca la necessitat del desarmament nuclear a nivell mundial, la retirada immediata de les tropes invasores dels territoris ocupats, la reducció progressiva i proporcional de l’armament convencional, la signatura de tractats de no agressió entre països i la renúncia dels governs a utilitzar les guerres com a mitjà per a resoldre conflictes.

Share This