Avui han protestat davant els jutjats coincidint amb la declaració  de la Presidenta del Parlament

dimissio_munarDes de Joves d’EU s’està  duent a terme des de fa més de mig any una campanya contra la corrupció a les institucions. Ja s’han manifestat reiterades vegades al Ple de l’Ajuntament de Palma demanant la dimissió dels regidors implicats en casos de corrupció (M.Sans, R.Duran, M.Nadal), així com també han organitzat diverses accions al carrer per demanar la dimissió dels càrrecs del PP i d’UM que durant la legislatura passada varen contribuir al saqueig de les arques públiques.

Igual que feren assistint als jutjats a les declaracions d’altres implicats en casos de corrupció, avui li ha tocat el torn a la Presidenta del Parlament Maria Antònia Munar.

Independentment de respectar la presumpció d’innocència, des de Joves d’EU consideren que s’han d’assumir responsabilitats polítiques molt abans de la sentència del jutge. “No es poden mantenir a les institucions persones que han comés actes sobre els que un jutge ha considerat que hi ha indicis de delicte”, ha sentenciat el coordinador de Joves d’EUIB Xavi Galán. I molt menys en un cas com el de Maria Antònia Munar, la màxima representació de la institució de les Illes, es fa imprescindible la seva dimissió per “netejar la imatge de la institució”, ha conclòs el coordinador.

Share This