logo_euib_miniLa Comissió Política d’Esquerra Unida de Palma es va reunir ahir amb la finalitat de debatre sobre la resolució de la crisi institucional i especialment amb tot allò que afecta a l’Ajuntament de Palma.

EU de Palma es va manifestar a favor de les dues resolucions aprovades els darrers dies per la Permanent Interinsuar del passat dissabte i de la Presidència Interinsuar de dimecres.

En aquest sentit, es va destacar la valoració positiva que es va fer de la dimissió del Conseller de Turisme Miquel Nadal, així com de l’estratègia de pressió desplegada per EU les darreres setmanes.

La Comissió Política de Palma també va fer èmfasi en l’aposta per l’estabilitat i la governabilitat que s’ha duit fins ara, remarcant el nostre compromís amb l’acord de governabilitat del 2007 i sense detriment de la nostra lliuta contra la corrupció.

Des d’EU de Palma coincidim també amb creure que amb l’acord assolit es dóna un passa endavant cap a la necessària estabilitat institucional, i valoram positivament el compromís de lleialtat institucional manifestat per UM. I així com comprenem que això signifiqui el manteniment d’unes relacions normalitzades amb UM, també fem nostra l’acord de que aquesta relació de normalitat no pot continuar amb el que fa referència al Grup Municipal d’UM a l’Ajuntament de Palma, en tant que es mantingui la presència del Sr. Nadal.

La Comissió Política de Palma d’ahir, va acordar el desplegament de mesures que suposen aquesta modificació de relacions amb el grup municipal d’UM, i que la propera setmana serà traslladat al si del Bloc per Palma amb la finalitat de consensuar respostes unitàries.

Share This