L’enderrocament d’aquestes quatre barraques es sumen a les dotze construccions derruïdes en el segon semestre d’enguany.

son-banya_mapaEn una de les barraques esbucades hi vivia una família integrada per una mare i els seus tres fills que han estat reallotjats voluntàriament fora del poblat, la resta es tracta de construccions actualment desocupades.

La intervenció municipal d’avui s’ha realitzat en un clima d’absoluta normalitat pel que fa als habitants del poblat.

Tal i com preveu el pla del Patronat Municipal de Reallotjament i Reinserció Social, la Regidoria de Benestar Social continua treballant per fer realitat el desmantellament definitiu de Son Banya i el trasllat a altres indrets de les famílies de que viuen a al poblat, fent possible la seva inserció en la vida normalitzada de la ciutat.

Aquests reallotjaments van acompanyats de la immediata demolició de les barraques desocupades  les quals s’esbuquen seguint el pla d’actuació previst pel que fa a les condicions de seguretat.

La regidoria, a través del patronat municipal, continuarà donant màxima prioritat al programa de reallotjament i reinserció per aconseguir la integració social de les persones que viuen en situació d’exclusió al poblat de Son Banya.

En aquest sentit i abans de finalitzar l’any es duran a terme noves actuacions de reallotjament i esbucaments de barraques.

Share This