El Consell de Mallorca les subvenciona mitjançant el Pla d’Obres i Serveis

campos_301209_rossello_amb_autoritatsAmb gegants i l’actuació de la banda municipal de música s’han inaugurades les obres de reforma i ampliació del consistori de Campos. L’Ajuntament disposa d’unes noves dependències annexes a l’edifici que ja existia, que ja havia quedat petit. També s’han eliminat les barreres arquitectòniques que existien i ara és un edifici totalment accessible.

Miquel Rosselló, conseller de Cooperació Local i Interior, Guillem Ginard, batle de Campos han destapat una placa commemorativa i han realitzat una visita per les noves dependències acompanyats d’una àmplia representació municipal.

Aquestes obres han estat subvencionades pel Pla d’Obres i Serveis amb un cost de 389.307 euros. El Consell de Mallorca n’ha aportat el 70% del pressupost i l’Ajuntament de Campos, la resta.

El departament de Cooperació Local i Interior del Consell de Mallorca convoca anualment el Pla d’Obres i Serveis amb la finalitat d’ assegurar la cooperació a les obres i serveis de competència municipal, mitjançant el finançament de les inversions que els distints ajuntaments de Mallorca consideren necessàries

Share This