Normal 0 21

El conseller de Cooperació Local i Interior, Miquel Rosselló, acompanyat del futur director insular d’Emergències, Guillem Bauçà, i de Bartomeu Tugores, s’ha reunit amb Pilar Costa, consellera d’Innovació i Interior del Govern Balear i Jaume Coll, director general d’Emergències. Seguidament, l’encontre ha estat amb Antonio Donaire, regidor de Seguretat Ciutadana i Pepa Peláez, directora general de seguretat ciutadana, directora general de Seguretat Ciutadana.

Han estat unes primeres visites de cortesia, aprofitant el recent nomenament de Rosselló com a conseller del departament d’Interior, a més de Cooperació Local, que ja venia dirigint des de l’inici de la legislatura.

En aquestes reunions s’han posat en comú les necessitats dels distints serveis d’emergències i s’ha detectat que hi ha espai per a possibles col·laboracions.

Des de les diferents institucions, han manifestat la seva voluntat de seguir amb aquestes reunions.

Share This