marianorrrrPer a EU, la visita de Mariano Rajoy a Palma “donarà molt que parlar” a nivell local i nacional, sobretot quan “el PP balear té imputats molts dels seus membres”.

El coordinador d’EU, David Abril, ha afrmat que “serà interessant sebre què opina Rajoy, després que el PP nacional s’hagi trat el farol d’aprovar un codi ètc propi, de què el PP Balear presidit per Bauzá no hagi ni tan sols suspès de militància Jaume Matas, sobre qui pesen ja 9 delictes, i sobre Cardona, el cas del qual s’ha passat al TSJB per la seva condició d’aforat”.

Si el que venen a fer és estratègia polítca, podrien començar per la seva pròpia casa, i exigir al PP balear que d’una vegada per totes doni explicacions del que varen fer a l’anterior legisltura, sense haver d’esperar a les resolucions judicials”, ha afrmat Abril, i no practcar allò de “tu a Londres i jo a Califòrnia”, que és el que han fet Jaume Matas i Rosa Estaràs com a màxims responsables polítcs de l’era del Palma Arena i les capses de colacao.

Per tot això, des d’EU consideram que Rajoy, mentre no hi hagi un reconeixement i una disculpa pública pels nombrosos casos de corrupció de l’anterior legislatura, vendrà a cremar-se ell o a cremar el codi ètc del PP per Sant Antoni.

Share This