Així mateix també s’ha fet un reconeixement a les institucions, forces de l’ordre públic i serveis municipals que varen participar a la celebració de les Beneïdes 2010

lliurament_plaques_beneidesAvui dematí, el Tinent de Batlessa i Regidor de l’Àrea de Benestar Social, Participació i Cultura, Eberhard Grosske, i la Regidora delegada de l’Àrea de Salut, Begoña Sánchez, han fet entrega d’unes plaques de reconeixement a totes les entitats que fan feina per la defensa dels drets dels animals i que varen participar activament a la celebració de les Beneïdes el passat dia 16 de gener.

Grosske ha assenyalat la importància de que associacions d’aquest tipus participin en una festa tan tradicional com són les beneïdes, ja que dota a la celebració d’un altre sentit, promovent la sensibilitat i conscienciant a la ciutadania sobre el tracte que mereixen els animals que, en aquest dia, molta gent treu al carrer.

 

Així mateix, Begoña Sánchez ha destacat la suma d’esforços dels serveis municipals i les diverses organitzacions no governamentals i entitats ciutadanes en la protecció, el tracte i la defensa dels drets dels animals.

 

Així, han estat presents a l’acte membres de les associacions: Baldea, el centro canino internacional, la societat protectora d’animals i plantes, el centre sanitari municipal, del qual han assistit professionals però també representants del voluntariat, AnimaNaturalis, i també representants de la ONCE, de la Guardia Civil, de la unitat canina de la Policia Nacional, de la unitat canina antiverí de la Conselleria de Medi Ambient i de la Policia Muntada.

Share This