El Consell de Mallorca aportarà 260.566 euros mitjançant el Pla d’Obres i Serveis per a millores al poliesportiu i al camp de futbol

visita_campanet_260110Miquel Rosselló, conseller de Cooperació Local i Interior; Joan Verger, director insular de Cooperació Local; Francesc Morell, batle de Campanet i regidors de l’ajuntament de Campanet han conegut de primera mà el projecte que dotarà a Campanet de noves dues noves pistes de paddle, una nova de tennis, millorarà el paviment de les ja existents i la il·luminació del recinte del poliesportiu. Al camp de futbol municipal es construiran unes grades.

Amb aquestes millores, s’atenen les reivindicacions de la ciutadania i a més permetrà entrar en competicions, ja que es disposarà del total de tres pistes de tennis que exigeix la Federació Esportiva.

El pressupost total de les dues obres és de 325.708 euros, dels quals el departament de Cooperació Local i Interior en subvenciona 260.566. Aquest ajud és part del Pla d’Obres i Serveis de la convocatòria de 2009 i les obres es duran a terme durant el 2010.

Share This