house_painted_with_brush_21115El primer Fons d’Inversió Local del Govern d’Espanya, també conegut com a Pla E, va destinar 6,7 milions d’euros a Manacor. L’edició per al 2010 suposen una inversió de 4,2 milions d’euros.

Esquerra Unida – Iniciativa Verda si bé es congratula de que s’hagin recollit algunes de les propostes que vam presentar en la passada edició, com la canalització elèctrica a nuclis amb tot tipus de mancances com és Cales de Mallorca, s’ha tornat a perdre una oportunitat perquè l’Ajuntament de Manacor donés resposta a necessitats històriques d’aquest municipi a l’hora de presentar aquests projectes.

Entre aquestes mancances, EU-IV vol destacar:

Un casal de joves i entitats. On es puguin reunir i desenvolupar activitats. Fa anys que és ben necessari, i així ho han entès pobles veïnats com Petra, Ariany, Vilafranca o Felanitx entre d’altres, on les seves associacions i entitats els hi donen sentit i utilitat.

Zones d’esbarjo i verdes. No pot ser que una ciutat que ha crescut tant com Manacor, el Parc Municipal sigui sent la única referència.

Les necessitat d’equipament dels altres nuclis poblacionals, Cales de Mallorca, S’Illot, Porto Cristo, Son Macià, …

Share This