El departament de Cooperació Local i Interior del Consell de Mallorca aporta 524.569 euros mitjançant el Pla d’Obres i Serveis

montuiri_feb2010Miquel Rosselló, conseller de Cooperació Local i Interior; Joan Verger, director insular de Cooperació Local; Gabriel Matas, batle de Montuïri, així com regidors de l’Ajuntament de Campanet i tècnics de l’empresa constructora han visitat les obres que dotaran a Campanet d’una escoleta municipal de 0 a 3 anys.

Aquesta escoleta està ubicada a un espai dedicat a l’ensenyament i la cultura, just al costat de les escoles i del museu de Son Fornés. La capacitat inicial és de trenta-vuit infants de zero a tres anys, ampliables fins a seixanta, en cas de necessitar-ho. L’edifici s’ha construït amb els criteris pedagògics més moderns i s’aprofita al màxim el llum natural. També disposarà de plaques solars per a la calefacció i un espai a l’aire lliure de 140 metres quadrats com a pati comú del centre.

El pressupost total és de 877.711,47 euros, dels quals el Departament de Cooperació Local i Interior en subvenciona 524.569,18 com a part del Pla d’Obres i Serveis, en un conveni plurianual de 2009 a 2011.. La resta ho aporta l’Ajuntament de Montuïri i el Govern Balear, mitjançant el Pla per a l’Educació de la Primera Infància.

Share This