La retransmissió  en directe de IB3 televisió de l’espectacle va aconseguir la quota de pantalla més alta de les tres edicions que s’han fet de l’aTIÀrFOC

grosske_dimonisDurant els tres anys passats, l’espectacle de l’aTIÀr FOC que tanca el programa de festes de Sant Sebastià ha estat retransmès en directe per IB3tv. Així, al nombre de persones que participen de l’espectacle sobre el terreny es suma un gran nombre d’espectadors que també el segueixen des de les seves cases.

En aquest sentit, el nombre de persones que el passat dia 24 de gener seguiren l’aTIÀr FOC per televisió va suposar la cuota de pantalla més alta de les tres edicions d’aquest espectacle que s’han fet:

  • 2008: cuota de pantalla 21’9%
  • 2009: cuota de pantalla 20’7%
  • 2010: cuota de pantalla 22’1%

La cuota de pantalla correspon al percentatge de persones que estaven mirant l’espectacle de l’aTIÀr FOC (22’1%) respecte al total de persones que veien la televisió (100%).

Així, el total d’espectadors que veieren l’aTIÀr FOC en directe és de 154.000 una xifra molt elevada tenint en compte que enguany la retransmissió era en dissabte vespre i que l’espectacle va ser més curt que en passades edicions.

Share This