Juntament amb la Federació  d’Associacions de Veïns, el consistori impulsarà una sèrie d’iniciatives per retre homenatge a aquesta destacada figura del món associatiu

ajpalma_100210El Tinent de Batlessa i Regidor de l’Àrea de Benestar Social, Participació i Cultura, Eberhard Grosske, ha explicat avui en roda de premsa que l’Ajuntament de Palma i la Federació de Veïns han acordat una sèrie d’iniciatives per retre homenatge a Rosa Bueno, que ens va deixar el passat mes de desembre.

Grosske ha explicat que la destacada labor de Bueno dins l’entorn associatiu i veïnal sempre va anar en la direcció de fer de Palma una ciutat millor, més viva i de més qualitat. Per aquest motiu, Grosske ha declarat que l’Ajuntament de Palma convocarà properament un premi, que s’anomenarà premi Rosa Bueno, que tindrà per objectiu reconèixer la feina social en xarxa que cada vegada més entitats ciutadanes duen a terme, i que repercuteix directament en el benestar de la ciutat.

Així mateix, el Regidor ha anunciat que es proposarà que un carrer o plaça de Palma prengui el nom de Rosa Bueno, de manera que quedi un record permanent cap a ella.

Per la seva banda, Jordi Sastre, President de la Federació d’Associacions de Veïns de Palma, ha explicat que des de la federació es duran a terme diverses activitats en homenatge de Rosa Bueno, des d’exposicions fotogràfiques a un acte d’homenatge durant la celebració del diumenge de l’àngel, festa que Bueno va aconseguir recuperar. Així mateix, Sastre ha agraït que Iguana Teatre dediqués l’espectacle de l’aTIÀr FOC 2010 a aquesta figura.

Share This