menorca_feb_2010_pieEl Centre Balears Europa (CBE) i el Consell de Menorca han presentat avui, la Xarxa d’Informació Europea a través de la qual vuit municipis de Menorca se sumaran a l’èxit dels Punts d’ Informació (PIE). AMB LA CONSELLERA DE COMERÇ, INDÚSTRIA I ENERGIA, FRANCESCA VIVES I AMER; EL PRESIDENT DEL CONSELL DE MENORCA, MARC PONS; LA DIRECTORA GERENT DEL CBE CATALINA ALEMANY; I SOTSDIRECTOR DEL CBE, MANEL CARMONA.

L’objectiu d’aquests punts d’ informació és crear una xarxa per acostar tota la informació que procedeix de les institucions europees a tots els ciutadans de les nostres illes. Aquesta xarxa està promoguda per Europe Direct.

Europe Direct  és  una  xarxa  d’informació   de  la  Comissió Europea  establerta  a  cadascun dels 27 estats membres, que permet als ciutadans  obtenir informació, assessorament, ajuda i resposta a les seves preguntes  sobre  la  Unió Europea, les seves polítiques i els seus programes d’una  manera propera, adaptada i informal. Entre molts altres temes, els interessats podran informar-se en aquests punts sobre beques d’estudis, subvencions, feines a altres països de la Unió, i fins i tot ofertes d’oposicions per fer feina en les institucions dels Vint-i-set.

Share This