esclavos-laboralesLa patronal CEOE, presidida encara per l'”exemplar” Díaz-Ferran, ha donat a conèixer una altra de les seves “receptes” contra la crisi, que no és altra que un nou tipus de contracte perquè els menors de 30 anys gairebé perdin tots els seus drets: cotització a la baixa, fora dret d’atur, acomiadament gratuït…

Una proposta que ni tan sols ha volgut ser valorada pels sindicats, que l’han considerada ofensiva i que des de Joves d’EUIB ens sembla un autèntic intent de tornar a l’esclavitud i un acte de “terrorisme” empresarial .

El mateix INJUVE ha qualificat com “un retorn a segles passats” l’esmanada proposta. És una demostració de quina és la sortida a la crisi plantejada per la dreta política i econòmica, ja que el PP s’ha abstès de valorar la proposta, perquè primer “cal estudiar-la”.

Joves d’EUIB apostem per, en aquests temps de crisis, les sortides per l’esquerra, es a dir que no retallin els drets dels treballadors i treballadores.

Share This