Amb la inauguració del curs virtual de Contractació administrativa, s’inicia l’any lectiu 2010 per al treballadors i treballadores del Consell

inuguracio_curs_formatiu_2010_cimMiquel Rosselló, conseller del Departament de Cooperació Local i Interior, ha inaugurat, avui matí, a la Sala d’Actes de la Llar de la Joventut del Consell de Mallorca, el curs virtual de Contractació administrativa, un dels més sol·licitats pels treballadors i treballadores del Consell de Mallorca.

Amb aquest curs es dóna inici al pla formatiu que el servei de Formació ha organitzat fins a la primera quinzena de desembre de 2010.

Aquest és un curs on es farà un ús intensiu de l’eina virtual “Aula Oberta”, dissenyada pel mateix servei per a facilitar la formació virtual i semi-presencial.

Per al pla de formació d’enguany, el servei farà un important esforç, duplicant l’oferta formativa oferta durant 2008, fins arribar a un total de 60 cursos que cobreixen un ample ventall de necessitats formatives dels diferents col·lectius laborals.

Share This