caib_200410L’obertura de la residència de Can Picafort ha permès a la Conselleria d’Afers Socials, Promoció i Immigració ampliar en 56 el nombre de places residencials destinades a l’atenció de les persones dependents a les Illes Balears. Amb la incorporació d’aquestes noves places a la Xarxa Pública d’Atenció a la Dependència, ja són 744 les places que s’han posat en marxa aquesta legislatura per atendre les persones en situació de dependència.  

Aquestes 744 noves places es corresponen a les residències que, per a persones majors o persones amb discapacitat dependents, s’han posat en marxa des de juliol de 2007 i que són: Can Picafort, Calvià, Capdepera, Manacor, Montuïri, Santa Rita, Cas Carbonell (unitat de trastorns conductuals), Sant Miquel, Oms, Inca, Son Güells, Aproscom, Amadip i Amadiba.  

La residència de Can Picafort s’ha posat en marxa aquest mes d’abril, i de manera gradual la Conselleria d’Afers Socials, Promoció i Immigració incorpora usuaris a les places que té concertades. En aquests moments ja són més d’una trentena les persones dependents que la Conselleria ha incorporat a la residència.  

La residència de Can Picafort està ubicada en un edifici que va ser reformat per Cleops i Contratas y Obras, empresa a la qual la passada legislatura es va adjudicar la gestió del centre i el concert de 56 places residencials durant 38 anys a canvi de la reforma gratuïta de l’edifici.  

El centre, de gestió privada, disposa d’un total de 108 places, de les quals 78 són residencials i 30 en centre de dia. La Conselleria té concertades 56 places a la residència; la resta, són privades.

Share This