10_anys_idonaUna exposició commemora els deu anys de vida de l’Institut Balear de la Dona

Fina Santiago destaca que l’Institut s’ha convertir “en un referent en temes d’igualtat a la nostra comunitat autònoma”

La consellera d’Afers Socials, Promoció i Immigració, Fina Santiago, i la directora de l’Institut Balear de la Dona, Lila Thomàs, van inaugurar dimarts, 20 d’abril, l’exposició organitzada amb motiu del desè aniversari de l’Institut Balear de la Dona.

La mostra fa un recorregut pels projectes més significatius que ha duit a terme l’Institut Balear de la Dona des del 20 d’abril de 2000, data en què el Parlament de les Illes Balears va aprovar, per unanimitat, la Llei que el creava. Igualment, vol retre homenatge a totes les directores i al personal de l’Institut que durant aquests deu anys han fet feina a favor de la igualtat i de l’equiparació real de drets entre dones i homes.

Share This