Les obres de construcció de l’escoleta municipal, a bon ritme. El Consell de Mallorca l’ha subvencionada mitjançant el Pla d’Obres i Serveis

cim_210410El conseller de Cooperació Local, Miquel Rosselló, el director insular de Cooperació Local, Joan Verger, el conseller de Cultura i Patrimoni, Joan Font, el batle d’Estellencs, Bartomeu Jover i Vicenç Arnaiz, en representació de la Conselleria d’Educació i Cultura, han visitat les obres del nou centre docent d’educació infantil del municipi d’Estellencs.

El pressupost total és de 447.776,44 euros, del quals el Consell de Mallorca n’aporta 304.997,06 euros a través del Pla d’Obres i Serveis, mitjançant un conveni plurianual 2009-2010.

Les obres avancen a bon ritme. S’espera inaugurar l’escoleta el mes de setembre d’enguany. S’està construint just al costat de l’escola municipal de primària i oferirà inicialment 9 places, suficients per a cobrir la demanda del municipi. Aquestes places són ampliables.

Les característiques del terreny, amb desnivells, i la carretera que travessa el municipi, han fet que l’Ajuntament hagi decidit incloure accessos independents i una rampa peatonal per garantir la seguretat dels usuaris. Un cop inaugurada, els alumnes també disposaran d’un patí de 75 metres quadrats.

El departament de Cooperació Local i Interior del Consell de Mallorca convoca anualment el Pla d’Obres i Serveis amb la finalitat d’ assegurar la cooperació a les obres i serveis de competència municipal, mitjançant el finançament de les inversions que els distints ajuntaments de Mallorca consideren necessàries.

Share This