La presidenta del Consell, Francina Armengol, i el conseller de Cooperació Local i Interior, Miquel Rosselló, han inaugurat les pistes de la nova infraestructura a Búger. El Consell de Mallorca l’ha subvencionat en un 80% mitjançant el Pla d’Obres i Serveis

cim_230410La presidenta del Consell de Mallorca, Francina Armengol, ha inaugurat juntament amb el conseller de Cooperació Local i Interior, Miquel Rosselló, el direcotr insular del departament, Joan Verger, i el batle de Búger, Bartomeu Alemany, el nou poliesportiu de Búger.

La presidenta del Consell, Francina Armengol, s’ha felicitat perquè els bugerins podran gaudir d’unes noves instal·lacions per la pràctica de l’esport al seu municipi. Armengol ha recordat com la primera part del POS 2010 suposa la inversió de més de 18 milions d’euros i dotarà 47 municipis de 75 nous i millorats projectes. Armengol ha recordat que a través del POS es duen a terme actuacions necessàries per als municipis de Mallorca, com la construcció d’escoletes, la millora d’infraestructures esportives i es dóna suport a necessitats bàsiques per a la ciutadania que els ajuntaments de cada vegada demanden més i que serien totalment inassumibles per a ells sense el suport del Consell.

El conseller de Cooperació Local i Interior, Miquel Roselló, ha parlat d’un projecte de qualitat, necessari i modern. A partir d’ara, ha apuntat el conseller, els veïnats i veïnades veuran augmentades les seves opcions esportives i la seva qualitat de vida amb dues pistes de pàdel, una de tennis, una de volei platja i un camp de futbol 7. A més, s’han instal·lat plaques solars al terrat dels vestuaris, amb criteris d’estalvi energètic, i s’ha acondicionat l’entorn del poliesportiu.

El batle de Búger, Bartomeu Alemany, ha assenyalat que les noves instal·lacions són funcionals, moderenes i adequades a les necessitats del poble.

El pressupost total d’aquestes obres ha estat de 648.113,45 euros, el 80 % dels quals, 518.490,76 euros, és una aportació del departament de Cooperació Local i Interior del Consell de Mallorca, mitjançant el Pla d’obres i serveis, amb un conveni plurianual de 2008 a 2011.

El departament de Cooperació Local i Interior del Consell de Mallorca convoca anualment el Pla d’Obres i Serveis amb la finalitat d’ assegurar la cooperació a les obres i serveis de competència municipal, mitjançant el finançament de les inversions que els distints ajuntaments de Mallorca consideren necessàries.

Share This