El servei de Bombers de Mallorca cedeix un furgó per a l’extinció d’incendis al Parc de Bombers de Somoto, a Nicaragua, entre altre material que s’ha lliurat

cim_260410Un furgó d’extinció d’incendis i una ambulància amb el seus respectius equipaments, així com equips informàtics, més de mil llibres, material escolar i higiènic partiran cap a Nicaragua. Aquests materials estan destinats a reforçar el treball de cooperació entre municipis mallorquins i els municipis del departament de Madriz i Nueva Segovia, al nord de Nicaragua, i els parcs de bombers de Managua (Roberto Huembes), Ocotal i Somoto.

A l’acte protocolari, a la Llar de la Infància del Consell de Mallorca, hi han assistit el conseller de Cooperació Local i Interior del Consell de Mallorca, Miquel Rosselló; el director insular d’Emergències, Guillem Bauçà, la directora general de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Palma, Pepa Peláez; el president del Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació, Joan Font; Marcelo Unamuno, coordinador de cooperació i immigració de l’IMAS; el cap del Cos de Bombers de Palma, Manuel Nieto; i el representant de Bombers sense Fronteres, Joan Rosselló. Ho ha organitzat el Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació.

La tramesa consisteix en un furgó de bombers, cedit pel servei de Bombers de Mallorca, vestuari i material d’intervenció, cedits per Bombers de Palma, una ambulància donada per Bombers sense Fronteres, i més de seixanta capses de material informàtic, escolar i higiènic, que han cedit la UIB, l’Ajuntament d’Algaida (en el marc de l’agermanament amb Ciudad Antigua), l’Associació per l’Agermanament d’Artà amb Totogalpa, l’Ajuntament d’Esporles (en el marc de l’agermanament amb San Ramón), l’IES Puig de sa Font de Son Servera i el CP Es Puig de Lloseta (en el marc del treball conjunt amb l’escola Miramar de Las Sabanas).

Share This