Des d’EU volem manifestar la nostra discomformitat amb les paraules pronunciades ahir a Palma pel Ministre de política Territorial, Manuel Chaves, qui va anunciar que la UE estudiava compensar les companyies aèries per les pressumptes pèrdues ocasionades per l’erupció del volcà islandès en dies passats.

Per a EU, la UE es tornaria a equivocar si fan a finançar a qui menys ho necessita, sobretot quan l’actitud de les institucions públiques europees i espanyoles davant els diferents expedients de regulació, que molts ells han afectat Balears (Futura, Spanair, Air Madrid, Air Comet…) ha estat absolutament inexistent. Amb això volem dir que les companyies aèries ja han ajustat els seus comptes a costa dels treballadors i treballadores, i ara el que menys es mereixen són ajudes públiques.

Els usuaris de les companyies aèries tenen, així com altres sectors econòmics afectats (hoteleria, restauració, etc.) tant de dret com les companyies aèries a ser compensats per la pressumpta pèrdua econòmica, i per això consideram que no seria just que la UE caigués en aquest parany, de bell nou, d’ajudar a qui menys ho necessita.

Publicat al núm. 216 de Aixeca’t amb el peu esquerre! http://aixecatambelpeuesquerre.blogspot.com/2010/04/num-216-27-dabril-de-2010.html

Share This