EU PALMA MOSTRA LA SEVA SATISFACCIÓ PER LA DIMISSIÓ DE LA PORTAVEU D’UM CRISTINA CERDÓ

La dimissió de Cerdó arriba tard però es valora positivament de cara a la democratització del consistori

 

Des d’Esquerra Unida Palma es valora de manera positiva la dimissió de la portaveu d’UM a Cort, Cristina Cerdó. Entre d’altres coses, per estar lligada políticament a la candidatura que sembla ser, va obtenir vots de manera fraudulenta a través de l’operació de llocs d’ocupació ficticis per fer campanya electoral.

De igual manera, creiem encertada la dimissió donat els indicis de mala gestió, clientelisme i la falta de rigorositat en els concursos i contractacions, que es desprèn de l’Auditoria encarregada pels actuals responsables de l’IMFOF de la gestió feta per UM d’aquest Institut.

A més a més, des d’EU creiem que amb la dimissió de Cerdó, finalitza  una situació anòmala a la gestió d’EMAYA, i obre les portes per a una millor resolució de la situació.

Igualment, mostram la nostra decepció per veure que aquesta dimissió sembla que no es fruit de la responsabilitat política i la regeneració democràtica necessària i imprescindible en les files d’UM.

Share This