00005_00006.jpg

00005_00007.jpg

00005_00005.jpg

Àrea de Benestar Social, Treball, Participació i Cultura

COMUNICAT DE PREMSA

LA REGIDORIA DE BENESTAR SOCIAL REALITZA EL REALLOTJAMENT DE TRES FAMÍLIES MÉS QUE FINS AVUI HABITAVEN A SON BANYA

Les tres barraques que ocupaven fins ara aquestes famílies estan ja en procés de demolició.

Avui dematí la Regidoria de Benestar Social, a través del Patronat Municipal de Reallotjament i Reinserció Social, ha realitzat el reallotjament voluntari de tres famílies que fins a dia d’avui residien a Son Banya.

En total es tracta de quatre homes i cinc dones, dos de les quals són menors d’edat, que ocupaven tres habitatges als carrers tres i cinc del poblat. Tal i com es contempla al “programa de reallotjament i integració social de la població de Son Riera” aprovat per junta de govern al mes de juliol de 2008, les tres edificacions on residien les famílies reallotjades han començat a ser enderrocades. Una d’elles havia estat ocupada per un grup de persones per evitar la seva demolició, les quals han estat desallotjades per les forces de l’ordre.

El sentit de l’enderrocament de totes les barraques pertanyents a famílies que s’acullen al programa de reallotjament i reinserció social és que aquestes edificacions no sigui ocupades per cap altra persona, garantint que el procés de desmantellament del poblat no pateixi cap passa enrere.

Les nou persones reallotjades començaran així la seva vida normalitzada a la ciutat, i el seu procés de reinserció serà seguit pels professionals dels serveis socials de l’Ajuntament de Palma per garantir que aquest es produeixi amb èxit.

Rebeu una cordial salutació.

Share This