Logo BLOC PER PALMA.jpg


NOTA INFORMATIVA DEL PORTAVEU DEL GRUP MUNICIPAL DEL BLOC SOBRE ELS CANVIS EN EL CONSELL D’ADMINISTRACIÓ D’EMAYA

Davant el possible desbloqueig de la situació anòmala que viu l’empresa EMAYA des del passat dia 5 de febrer, el portaveu del grup municipal del Bloc ha fet èmfasi en que qualsevol solució que s’adopti ha d’obeir de manera imprescindible a tres criteris:

Primer – Garantir una gestió professionalitzada i eficaç de l’empresa en la prestació dels seus serveis a la ciutadania.
Segon – Garantir l’estabilitat dels treballadors d’EMAYA i la viabilitat de l’empresa i el seu caràcter públic.
Tercer –  Garantir la màxima transparència sobre el futur, el present i el passat de l’empresa. En aquest sentit, es fa imprescindible l’encàrrec d’una auditoria de gestió de l’empresa durant els darrers tres anys.

Eberhard Grosske Fiol
Portaveu Grup Municipal BLOC x Palma

Share This