LA DELEGACIÓ DE GOVERN HA D’INTERVENIR PER ATURAR LES MANIFESTACIONS XENÒFOBES I EVITAR INCIDENTS

nazis_noDes de Joves d’EU ens sumam a la denúncia del grup Antifeixistes de Mallorca davant la celebració de un concert d’ideologia nazi que es celebrarà aquest dissabte 22 de maig a Mallorca. Segons hem pogut saber, es durà a terme al Foro de Mallorca, a la carretera Palma-Inca, a l’alçada de Lloseta. Els organitzadors es fan dir Skinheads Palma i ja van promoure un concert l’estiu de 2009 a un local de Calvià. Aquest fou finalment suspès gràcies a la pressió ciutadana.

L’acte està organitzat pel col·lectiu “Skinheads Palma”, d’ideologia ultradretana i lligats als “Supporters Mallorca”, els hooligans del RCD Mallorca. Aquest grup ha estat relacionat amb l’atemptat amb explosius patit pel sindicat CGT al 2007. També està demostrada la relació d’aquest grup amb Democracia Nacional, un grup estatal d’ultradreta.

Consideram que si en aquest país es poden il·legalitzar partits polítics per no condemnar la violència, els poders públics haurien de fer el possible per evitar manifestacions xenòfobes, que més enllà de les conseqüències físiques, són tota una manifestació de violència estructural.

Exigim que la Delegació  del govern i el Sr. Ramon Socias impedeixin aquesta “festa” que pot acabar amb altercats i a on s’enaltiran postures totalitàries bassades en l’odi i en la discriminació com el nazisme o el feixisme.

Share This