ENDERROCAMENT_SON_BANYA_210510En total ja són 24 els enderrocaments que s’han dut a terme al poblat dins el “programa de reallotjament i integració social de la població de Son Riera”.

Avui migdia la Regidoria de Benestar Social, a través del Patronat Municipal de Reallotjament i Reinserció Social, ha realitzat el reallotjament voluntari d’un matrimoni que dins a data d’avui residia al poblat de Son Banya. Un cop la família ha estat reallotjada, s’ha procedit a l’enderrocament de l’habitatge que ocupaven. Dit habitatge es trobava ubicat al número 33 del carrer tres del poblat.

Fet el reallotjament, la família podrà començar el seu procés d’inserció a la ciutat de forma normalitzada, que serà seguit per professional per garantir que es dugui a terme amb totes les garanties d’èxit.

Share This