8j-vagaDavant la vaga de funcionaris que s’està portant a terme avui en protesta contra el Decret Llei 8/2010, recentment aprovat pel Congrés de Diputats, els càrrecs polítics d’Esquerra Alternativa i Verda – EU ha recomanat als seus càrrecs públics autonòmics i municipals que mostrin el seu suport a la vaga.

Així, des de la solidaritat amb aquest moviment de protesta, per mostrar el seu desacord amb el Decret Llei esmentat i en execució d’aquest acord, els càrrecs polítics d’Esquerra Alternativa i Verda – EU a l’Ajuntament, han sol·licitat que els sigui descomptat de les seves nòmines seves nomines el dia de vaga com a la resta de treballadors públics en vaga. I han comunicat als seu responsable polític i a la batlessa que avui faran feina exclusivament de despatx i romandran  disponibles a traves del mòbil o del correu electrònic per a qualsevol eventualitat que es pugui presentar al llarg de la jornada.

Share This