plaza_toros_monumentalEsquerra Alternativa i Verda-Esquerra Unida celebra la decisió presa avui al Parlament de Catalunya d’acceptar la Iniciativa Legislativa Popular que demanava prohibir les corregudes de toros en la comunitat .
Així mateix EAiV-EU encoratja al PSOE a que deixi de vetar iniciatives d’aquest tipus a les institucions de Balears en coherència amb la votació realitzada pels seus homòlegs catalans que s’han decantat pel NO.
Per EAiV-EU és un encert recollir l’esperit de totes aquelles persones que han donat suport a la ILP apostant per acabar amb les curses de braus perquè són un espectacle cruel i incívic i ha mostrat la necessitat de modificar les pràctiques que comportin tortura als animals, perquè són l’espectacle públic d’un martiri.

Per Esquerra Alternativa i Verda-Esquerra Unida cap sacrifici no és justificable sota la raó d’una estètica tràgica, dramàtica o còmica- quan l’última escena és la mort exhibida i aclamada després del turment que alimenta la por o la ràbia de l’animal.

Share This