Companys, Companyes

El pròxim 11 de setembre, a partir de les 20’30 hores tindrà lloc en el local de Esquerra Unida un acte d’homenatge a totes les víctimes de les dictadures militars de Xile i de tots els països, les quals van assassinar, van torturar i van perseguir a moltes víctimes innocents.         

La iniciativa sorgeix a partir d’un grup de companys i companyes de la nostra organització i que tota Esquerra Unida naturalment fa seva, amb l’objectiu de commemorar i recordar a totes les víctimes caigudes en la dictadura militar de Xile i altres països. L’elecció de la data no és aleatòria, l’onze de setembre es compleix un any més des que el dictador Augusto Pinochet prengués el poder i es derroqués a un govern constitucionalment triat pel seu poble.     

Cal recordar que SALVADOR ALLENDE GOSSENS va perdre la vida al costat de molts companys defensant la causa de govern, i donant així fi al govern de la Unitat Popular a Xile , tot això enfront d’un cop d’estat fargat per EEUU i pels esbirros del capitalisme assentat a Xile.

El grup musical VENT DE PONENT aportarà la nota artística amb la seva música llatinoamericana.               

Des del convenciment que aquesta iniciativa serà del vostre interès, us convidem a difondre aquesta comunicació entre els vostres contactes, trobareu adjunt el cartell de l’acte.

Salut!
Secretaria de Comunicació Interinsular d’EU      

Share This