Emplacen a la Conselleria d’Interior a aclarir la llei del joc
LOGO_ESQUERRA_UNIDA_VERDS_sensetextEsquerra Unida-EAiV lamenta la penosa imatge exportada amb motiu del tancament de locals de gent gran degut a que jugaven a bingo amb preus simbòlics sense tenir llicències de joc. Aquesta intervenció ha estat qualificada per diferents membres d’Esquerra Unida-EAiV com de “ridícul d’Estat”.

Amb la clausura no s’acaba només amb la pràctica del bingo sinó que també s’impedeix l’accés a les altres activitats que es duen a terme a aquests locals, un drama per a molta gent que te com a referent del seu temps d’esbarjo i epicentre de les relacions socials a les entitats de la tercera edat.

Des d’Esquerra Unida-EAiV no entenem l’aplicació de la llei del joc als locals on no existeix ànim de lucre, on els beneficis simbòlics s’utilitzen pel finançament d’aquestes entitats de la tercera edat.

Per aquests motius emplacem a la Conselleria d’Interior a estudiar amb més detall els casos sancionats fins ara i, si escaigués, modificar l’actual legislació de forma que quedin clarament diferenciats els establiments on el joc es realitza com una distracció o amb ànim de lucre.

Share This