El programa electoral es confeccionarà amb la participació de la ciutadania i el teixit social del municipi i contarà amb independents de prestigi a la candidatura
L’assemblea local de Capdepera d’Esquerra Unida – Verds ja té nous representants per engegar la tascar d’engrescar els ciutadans i les ciutadanes de Capdepera en el procés de confecció del programa electoral que presentarà a les eleccions municipals de maig de 2011.
Amb aquest sistema es pretén que l’elaboració del programa electoral que presentarà Esquerra Unida – Verds de Capdepera, sigui el més participatiu i obert possible, al mateix temps que serveixi per conèixer l’opinió i les propostes de votants, simpatitzants i ciutadans en general sobre l’activitat política i les prioritats que, segons la ciutadania, ha d’emprendre el futur grup municipal elegit a les urnes. Així es va fer, exitosament, en legislatures anteriors.
La nova direcció roig-i-verda, escollida per unanimitat, es composa de Deogracias Castellano com a coordinador, Pedro Robles com a responsable d’organització i finances, Toni Rodríguez i Jordi Bou com a portaveus, Francisco Díaz com a responsable de comunicació i Concepción Sánchez i Rosario Ruiz com a vocals. Aquesta reunió va contar amb la presència del responsable d’organització interinsular, Manel Carmona.
Tots i totes expressaren la seva voluntat de treballar per a la defensa dels interessos de les classes populars, els treballadors i treballadores del municipi, i més en un context de crisi on la presència i polítiques d’esquerra alternativa són imprescindibles per una sortida social i no damunt les esquenes dels qui no l’han provocada, i per fer front comú a l’atac neoliberal a l’estat del benestar, personificat a Espanya per el govern de ZP, totalment rendit als designis del gran capital.
La campanya de presentació de la redacció del programa electoral participatiu i obert es farà en breu. També s’acordà llançar un espai web que serveixi tant per informar com per rebre propostes i opinions de la ciutadania.
Finalment, valorà positivament la tasca feta, al costat dels sindicats, amb motiu de la Vaga General del passat 29 de setembre. Esquerra Unida fou l’únic partit que la recolzà activament. Entre d’altres activitats, organitzà una xerrada informativa, prèvia a la vaga general, que reuní una cinquantena de persones al Teatre Municipal de Capdepera.

Share This