Nanda Caro és proclamada candidata d’Esquerra Unida-Esquerra Alternativa i Verda a la batlia de Palma amb l’objectiu que a Cort governi l’esquerra.

Esquerra Unida – EAiV ha presentat avui a Nanda Caro com a candidata a la batlia de Palma a les pròximes eleccions de maig de 2011 amb una ferma voluntat de que a Cort governi l’esquerra, i per això “és imprescindible reeditar un pacte, però aquesta vegada amb un pes molt més significatiu de l’esquerra transformadora perquè només des d’aquí serà possible fer polítiques que mirin a la gent i treballin sobre les seves necessitats i problemes i des dels seus desitjos i expectatives” segons les paraules de Caro.

 

NC 20101117.JPG

 
Caro, ex consellera d’Afers Socials del Govern en la legislatura del Pacte de Progrés (1999-2003) torna a la primera línea política activa després de vuit anys dedicada a la docència dels estudis de Treball Social a la UIB, ha estat proclamada avui cap de llista d’Esquerra Unida a l’Ajuntament de Palma després d’un procés de primàries al que només ha confluït la seva candidatura.

 

La nova cap de llista d’Esquerra Unida-EAiV ha aclarit que qualsevol pacte de govern estarà en funció de les propostes electorals i en cap cas de les persones. Aquest pacte ha de tenir com objectiu principal la defensa de les persones, dels drets, de la igualtat, la justícia i la participació.

 

A col·lació de les propostes electorals de Esquerra Unida-EAiV, Caro ha informat que aquestes es començaran a concretar dia 27 de novembre a l’Assemblea per l’aprovació del Manifest Electoral d’Esquerra Unida-EAiV, un document sobre el qual s’aniran afegint les propostes dels moviments socials progressistes de la ciutat, i que es donarà per tancat definitivament a una assemblea programàtica durant el primer trimestre de 2011.

 

Ha explicat que ha decidit presentar-se a les properes eleccions com a cap de llista a l’Ajuntament de Palma d’Esquerra Unida-EAiV perquè aquesta força política és honesta en els seus principis i també amb les seves pràctiques, i per la seva lluita inexorable i exemplar contra la corrupció, recordant la contribució importantíssima d‘EU per evitar-la durant aquesta legislatura i posant per escrit els límits on comencen les responsabilitats polítiques dels presumptament corruptes.
 
 

Fernanda Caro Blanco

 

  • Maguía (Extremadura) 1962
  • Veïnada de Palma des de 1984
  • Tècnica Agropecuària i diplomada en Treball Social
  • Professora de Treball Social a la UIB
  • Consellera d’Afers Socials (1999-2003)

 

 

Share This