Ahir vespre, els nous coordinadors d’esquerra unida-l’eaiv Mallorca i de les illes Balears, Aina Comas i Manel Carmona, varen assistir a l’acte on es va constituir l’assemblea municipal de Marratxí d’aquesta força política. Aquesta reunió està emmarcada dins el pla d’extensió territorial que la força roja i verda està duent a terme a ran del seu procés constituent i amb el que s’aspira a presentar candidatures que puguin arribar a representar al 90% de la població de Mallorca.

Un grup de militants del municipi de Marratxí es varen donar cita al Casal de Joves per constituir-se en assemblea local d’esquerra unida-l’eaiv i així poder començar a planificar les tasques per tal d’elaborar el programa electoral que sustenti una alternativa progressista al municipi.

Aquest programa es farà de forma participativa amb la ferma voluntat de construir-lo amb la participació dels distints moviments socials.

EU-l’eaiv elegirà la seva direcció local el proper 1 de desembre i donarà a conèixer quines seran les línies mestres d’actuació pels propers mesos. Aquest pla de feina pivotarà sobre la idea de construir alternatives d’esquerres contra la crisi que permetin millorar la vida dels veïnats i veïnades de Marratxí, i molt especialment d’aquelles persones que estan al punt de mira d’esquerra unida-l’eaiv: aquells i aquelles que, amb més intensitat, pateixen injustament aquesta crisi que no han creat: població a l’atur, col·lectius en risc d’exclusió, classes més humils…

Share This