Esquerra Unida de les Illes Balears-EAiV vol mostrar la seva solidaritat amb Julian Assange, editor de Wikileaks, per l’assetjament al que se l’està sotmetent.

wall3_wikileaksPer aquest motiu promourà una campanya de solidaritat política i ciutadana amb Wikileaks i el seu màxim responsable. Aquesta campanya constarà de diversos espais virtuals de denúncia, la presentació d’una moció a les diferents institucions de les Illes consells insulars, parlament, ajuntaments) i d’una xerrada informativa sobre el tema.

Wikileaks esta sent víctima d’una vertadera conspiració per tal de silenciar-la en la qual hi participen poders polítics econòmic i judicials. La submissió de VISA, Mastercard, amazone , paypal i les autoritats polítiques i judicials sueques a les pressions dels USA constitueix un atac sense precedents a la llibertat d’expressió i una ingerència política intolerable en la lliure circulació de la informació a través de internet.
La publicació de documents de la diplomàcia dels EUA ha estat un servei de primer ordre a la transparència política i ens ha permet conèixer amb detall la hipocresia i la corrupció de molts de governs del món.
Aina Comes, Coordinadora d’EU-Mallorca ha afirmat al respecte ‘Intentar criminalitzar aquesta acció és tan absurd i tan pervers com si s’hagués intentat criminalitzar el Washington Post per la publicació dels documents del Watergate’.

Share This