cabecera_capdepera_altaveu
L’assemblea d’Esquerra Unida de Capdepera –l’EAiV renova la seva direcció per encarar els reptes de futur al municipi.  En la seva darrera reunió al nou local per marcaren l’agenda política dels propers mesos. A la reunió van assistir els coordinadors de EU-Mallorca i Illes  Aina Comas  i Manel Carmona respectivament, per donar suport i encoratjar als companys i companyes de Capdepera.

Una de les activitats amb més transcendència i continuïtat serà aquesta publicació  ‘Esquerra Unida, l’altaveu de Capdepera’ que de manera periòdica donarà el punt de vista d’aquesta organització sobre diferents temes, tant de Capdepera com de la resta de l’Estat o de l’activitat internacional donat que la nostra realitat està supeditada als aconteixements globals.

Si voleu descarregar-ho, ho podeu fer a l’enllaç del final d’aquest article.


{edocs}altaveu_eu_capdepera_num_1.pdf,920,1200,link{/edocs}


Share This