DSC_0087Avui dematí nombrosos membres d’Esquerra Unida han participat a la manifestació convocada pels sindicats CCOO UGT i STEI-i contra l’ampliació de l’edat de jubilació fins al 67 anys, l’increment del període de càlcul de la jubilació i el conjunt de retalls socials.

 

En declaracions a la premsa a l’inici de la manifestació, Manel Carmona ha criticat l’actuació del govern central que lluny de preocupar-se per les persones més desafavorides centra les seves polítiques econòmiques en mesures que creen més precarietat i desigualtat.

 

Carmona ha anunciat que Esquerra Unida proposa una sortida a la crisi radicalment diferent a la del PSOE, socialment més justa i, sobretot d’esquerres. Una sortida a la crisi basada en una reforma fiscal encaminada a la progressivitat (que pagui més qui més tengui), combatre el frau fiscal i l’economia submergida, la creació d’una banca pública i la defensa dels Serveis Públics en lloc de la seva privatització, entre d’altres mesures.

 

Aquesta força política posa en valor les declaracions del secretari general d’UGT, Lorenzo Bravo, qui ha criticat al govern central del PSOE i ha negat l’alternativa del PP. A continuació ha animat a votar a “l’esquerra real com la que avui ens acompanya (en al·lusió als cartells d’Esquerra Unida) per treure 40 diputats” ha dit durant el seu discurs.

Share This