Carmona:demanem un gir a l’esquerra del PSIB perquè es puguin suplir des de Balears els retalls que s’estan fent des del govern central.

brindis_nadal_2010

 

Aquest matí diferents membres d’Esquerra Unida de les Illes Balears-EAiV han brindat per celebrar l’any nou i desitjar unes bones festes a la ciutadania de les Illes.

Manel Carmona, coordinador d’Esquerra Unida de les Illes Balears, ha desitjat unes bones festes a la ciutadania de les Illes, i en especial a totes les que estan patint d’una forma més cruenta els efectes de la crisi.

Per tota aquesta gent, Carmona ha manifestat que, donades les diferències en política econòmica que existeixen entre Esquerra Unida i el PSOE, aquesta força política va demanar al PSIB,i ho tornarà a fer les vegades que faci falta, que giri a l’esquerra per suplir des de Balears tots els retalls que s’estan fent des del govern central. En aquest sentit Carmona ha volgut posar de nou el benestar de les persones com a principal objectiu polític per 2011.

Fent una repassada a l’any que ja s’acaba el coordinador d’Esquerra Unida-EAiV ha destacat que gràcies a l’inexorable lluita contra la corrupció a les institucions públiques s’ha aconseguit que “qui ficava mà a sa caixa” ja no estigui governant amb nosaltres. Ha recordat que aquesta lluita no és gratuïta donat que EU va estar a punt d’abandonar les institucions si havia de seguir compartint governs amb la UM corrupte. A més, degut a aquestes reivindicacions dos càrrecs de l’Ajuntament no varen continuar durant el 2010 amb les seves funcions ja que UM i PP varen votar de manera conjunta la retallada de la partida pressupostària destinada als seus salaris.

No obstant això, 13 vegades després de que Esquerra Unida demanés l’expulsió d’UM de les institucions, el PSOE va accedir al veure clars indicis de corrupció a aquesta legislatura. Una decisió molt celebrada a la formació roja i verda.

L’altre fet significatiu de 2010 que ha volgut destacar Manel Carmona ha estat la culminació del procés de refundació, amb el qual s’han assolit els objectius principals del mateix procés, que no són altres que ésser més persones, més plurals i amb més força per constituir una força política que pugui garantir polítiques d’esquerres a la nostra terra i que defensin les persones més desafavorides per l’actual sistema i conjuntura de crisi.

Share This