Xavier Morell és el cap de llista de la formació roig-i-verda


L’assemblea de Manacor presenta els seus primers cinc candidats a les eleccions de maig de 2001 per a l’Ajuntament de Manacor. Els van acompanyar el coordinador d’Esquerra Unida de les Illes Balears, el també manacorí Manel Carmona, i la coordinadora de Mallorca, Aina Comas.


La candidatura està encapçalada per Xavier Morell, coordinador d’Esquerra Unida de Manacor els darrers quatre anys. Completen els cinc primers llocs, Mercedes Fernández, Nacho Martín, Joana Riera i Guillem Riera. Una candidatura jove amb persones de referència en l’àmbit sindical, esportiu, mediambiental, cultural o socio-assistencial i amb molta empenta per començar, d’una vegada per totes, a que les coses comencin a canviar a Manacor, Porto Cristo, S’Illot, Cales de Mallorca i Son Macià.

 

presentacio_candidatura_eu_manacor

D’esquerra a dreta: Guillem Riera, Aina Comas, Nacho Martín, Joana Riera, Xavier Morell, Manel Carmona, Mercerdes Fernández.


Morell es mostrà convençut que Esquerra Unida tendrà representació institucional a l’Ajuntament de Manacor. “És l’única força política que està presentant propostes realistes i realitzables perquè la sortida a la crisi no es faci damunt les esquenes dels treballadors i treballadores i que està fent costat activament als sindicats en la seva lluita contra els retalls dels drets laborals”. Aquesta tasca de vital importància per part de militants i simpatitzants d’Esquerra Unida és reflecteix a totes les enquestes que donen un augment generalitzat de la intenció de vot. També va recordar que en l’anterior ocasió es va estar a punt d’aconseguir regidor, malgrat una campanya complicada i amb fortes ingerències; on un dels principals socis fundadors del Bloc per Mallorca, Esquerra Unida, exclosa de la coalició a nivell municipal malgrat la voluntat unànime de sumar esforços per portar endavant progressistes per a la ciutadania.


El candidat llançà un missatge clar a la ciutadania manacorina “encara que només sigui amb un regidor, ja es nota la presència d’Esquerra Unida. Com més força tenim, més se’n beneficia el conjunt de treballadors i treballadores”.


Per la seva banda, Carmona ha comentat del cap de llista, Xavier Morell, que “és un candidat sòlid, solvent, experimentat en la gestió institucional i que compta amb el suport i confiança de la seva assemblea. Una persona que no necessita presentació ja que ha estat en totes les lluites de l’esquerra social, política, sindical, mediambiental i cultural de Manacor. Que ha defensat activament des de la protecció de les cales verges al tren a la comarca de Llevant. Que coordina un Festival de Internacional de Cinema i Drets humans i que no s’ha perdut cap vaga. Estic segur que serà un magnífic regidor”.

Share This