albert_aguilera-presentacio-candidat-consellAlbert Aguilera, ex portaveu de Mallorca al Procés Constituent d’Esquerra Unida de les Illes Balears, ha estat presentat avui en roda de premsa com a candidat al Consell Insular de Mallorca.

El candidat d’Esquerra Unida al CIM ha enunciat els tres eixos principals del programa electoral que tindran com a fil conductor els valors de referència de la formació política roja i verda: l’honestedat, la vocació pública i la responsabilitat política.

Aguilera ha anunciat com a primer eix que la lluita contra la crisi es pot dur a terme des de el CIM i els Ajuntaments mitjançant el foment per a la creació d’empreses públiques que serveixin per dotar de més i millors serveis a la ciutadania alhora que es creen llocs de feina.

El segon apartat al que ha fet referència ha estat la necessitat d’acabar amb el concepte de que el Consell de Mallorca és el germà gran dels ajuntaments de la part forana, donat que, segons Aguilera, “el CIM no s’ha de conformar amb ser una assistència tècnica dels ajuntaments petits”.

Medi Ambient ha estat la tercera prioritat a desenvolupar des del CIM, amb especial cura del Pla Territorial. Per Aguilera reduir la nostra petjada ecològica i esdevenir una illa cada vegada més sostenible no és una qüestió de retòrica política ja que és un dels principals valors turístics de Mallorca i de les Balears. Per tant, invertir en Medi Ambient és invertir també garantir el futur de la nostra indústria turística.

En referència a l’Operació Cloaca, Aguilera ha declarat que els diners públics són sagrats per a aquesta organització política i que per aquest motiu no te cabuda a la nostra raó de ser les pràctiques corruptes.

Share This