Nanda Caro mostra la seva satisfacció per l’aprovació del Pacte local de lluita contra la pobresa de l’Ajuntament de Palma i la seva incomprensió per l’actitud retrògrada de l’oposició.

nanda_ramon_310111La candidata d’Esquerra Unida a l’Ajuntament de Palma, Nanda Caro, ha manifestat la seva satisfacció per l’aprovació del Pacte local de lluita contra la pobresa de l’Ajuntament de Palma proposta de la Coordinadora d’ONG per al Desenvolupament de les Illes Balears (CONGDIB) i la seva incomprensió per l’actitud retrògrada de l’oposició sobre l’eix cívic del carrer Blanquerna.

Nanda Caro valora molt positivament que s’hagi aprovat per unanimitat el Pacte local de lluita contra la pobresa de l’Ajuntament de Palma a proposta de la CONGDIB. “L’aprovació suposa donar suport a les organitzacions que treballen per assolir els Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni de l’ONU i també per reforçar uns criteris objectius per que aquest consistori dugui a terme la cooperació per al desenvolupament de forma racional i fugint de qualsevol amiguisme. És la manera de gestionar amb encara més honestedat i transparència”.

Sobre l’eix cívic de Blanquerna ha mostrat la seva incomprensió ja que, segons Caro, “Volem una ciutat per viure i no per transitar-ne. Volem una ciutat per passejar tranquil·lament i no per sentir sorolls i ensumar fums. Aquest és el model de ciutat d’Esquerra Unida i per això creiem que al llarg d’aquesta legislatura encara s’han fet pocs eixos cívics”.

Sobre qui s’oposa a la peatonització del carrer Blanquerna, la candidata d’Esquerra Unida a l’Ajuntament ha estat taxant: “avui dia no te cabuda el debat per reobrir el trànsit als carrers ja peatonitzats de Palma” i ha afegit que “apostar per la fòrmula de més cotxes a les ciutats no es fa a cap ciutat d’Europa que miri cap a la sostenibilitat, i és l’actitud retrògrada que ens marca el camí de cap a on ens volen dur el PP i UM”.

Share This