rosa_estaras_i_love_pula_golfEsquerra Unida considera escandalós i intolerable que l’eurodiputada i ex vicepresidenta del Govern Matas, així com la seva família, es beneficiàs d’estades reiterades a l’Hotel Ses Cases de Pula per un import de més de 28.000 euros que mai no varen ser abonats per la Sra Estaràs.


L’informe de la Unitat de Delinqüència Econòmica de la Policia Nacional apunta clarament a un suborn a la Sra. Estaràs que s’inscriu en el marc d’allò investigat a l’Operació Passarel·la: la transferència de 17 milions d’euros des de l’IBATUR al Pula Golf.

 

Com ha assegurat Manel Carmona, el coordinador d’Esquerra Unida, «és incorrecte dir que les estàncies de la Sra. Estaràs i de la resta d’alts càrrecs del PP a l’hotel han estat gratuïtes: les hem pagat ‘a escote’ entre tots els ciutadans i ciutadanes de les Illes Balears».


Per a Esquerra Unida, la possible prescripció del suborn no altera de cap manera la gravetat dels fets i per això exigeix la dimissió immediata de la Sra. Estaràs com a membre del Parlament Europeu i de la direcció del PP.

 

Així mateix, Esquerra Unida considera que els beneficiaris de la resta d’estades “gratuïtes” a l’Hotel Pula i que encara ocupen càrrecs de representació a les institucions – Mabel Cabrer, Aina Castillo i Jaume Font – han de donar explicacions satisfactòries sobre els fets o seguir les passes que Esquerra Unida exigeix a la Sra. Estaràs.

Share This