rosa_estaras_we_are_fashionLa roda de premsa donada ahir per l’eurodiputada Rosa Estaràs no ha fet sinó confirmar els supòsits de suborns impropi exposats a l’informe de la Unitat de Delinqüència Econòmica de la Policia Nacional.

En efecte, de cap manera la Sra. Estaràs ha pogut aportar documents que demostrin que sí havia pagat les nombroses estades a l’Hotel Ses Cases de Pula que varen fer ella, el seu marit i, fins i tot, la seva germana i la seva neboda.

La única cosa que ha pogut aportar la Sr.a Estaràs són uns patètics comprovants bancaris corresponents a dinars, sopars i d’altres despeses menors a les empreses que operen al complexe Pula Golf.

En aquest sentit, Esquerra Unida considera imprescindible la dimissió de la Sra Estaràs ja que és incert que aquestes estades hoteleres gratuïtes fossin realment gratuïtes: aquestes estades hoteleres eren una ímfima contrapartida a la torrentada de doblers públics -17 milions d’euros- que va anar des de l’IBATUR fins a l’empresa del senyor Romeu Sala en un cas de més que probable malversació de fons públics denominat per la policia com a “Operación Pasarela”.

Foto: Rosa Estaràs amb Romeu Sala i Joan Flaquer l’any 2003 a Pula (Última Hora)

Share This