Palau_de_Congresso_de_Palma_febrer_2011Esquerra Unida es mostra satisfeta per la sortida del Grup Barceló del Palau de Congressos tot i que s’estudiarà els informes tècnics que avalen el contingut concret de l’acord per tal de garantir que són correctes.
 

 

Joan Miró i Emylse Mas, co-coordinadors d’Esquerra Unida de Palma, han declarat avui que “Esquerra Unida està satisfeta amb la sortida de Barceló del Palau de Congressos» i han ratificat que “consideram un gran avenç la gestió pública del palau i de l’hotel i en l’abandonament del model que ens va deixar el PP de Jaume Matas”.

Així mateix han manifestat la voluntat d’Esquerra Unida de participar a la redacció del plec de condicions que regeixi l’explotació del Palau de Congressos i de l’hotel annex.

Per la seva banda, Nanda Caro, la candidata d’Esquerra Unida a l’Ajuntament de Palma, ha celebrat que es mantingui la gestió pública d’aquestes infraestructures enlloc de la seva privatització durant 40 anys.

En aquest sentit Caro ha anunciat que “no està a l’agenda d’Esquerra Unida afavorir amb diners públics a les empreses privades. Si Barceló o qui sigui vol gestionar un palau de congressos i un hotel que ho construeixi a càrrec dels pressupostos de Barceló enlloc de fer-ho amb 30 milions de diners públics”.

Per concloure ha afegit que “aquest és el model de gestió dels recursos públics d’Esquerra Unida: els diners públics són per afavorir a la ciutadania i els interessos generals, no per afavorir a les grans empreses”.

 

Share This