web_Manel_Carmona_Seu_EU

Manel Carmona, coordinador d’Esquerra Unida i candidat al Parlament, ha exigit avui la dimissió de l’ex-conseller Francesc Fiol degut a la seva implicació en el projecte del Palau de l’Òpera de Jaume Matas.


A la ciutadania no li val que el senyor Bauzá hagi prescindit de Francesc Fiol per les llistes de les properes eleccions, la ciutadania i Esquerra Unida exigim que el senyor Fiol dimiteixi immediatament” ha declarat Carmona.

En la seva opinió “Fiol no hauria d’haver estat parlamentari ni un dia d’aquesta legislatura” i l’ha taxat de “responsable de no saber administrar els diners públics amb el seny i la responsabilitat que s’exigeix als representants de la ciutadania de Balears al Parlament”. “Ha estat un indigne parlamentari” ha remarcat.

Carmona ha afirmat per concloure que “Gràcies al tàndem Matas-Fiol, Calatrava és 1,2 milions d’euros més ric i al ciutadania de Balears és una escoleta més pobre”
Share This