web_Jornada_Electoral_Ramon_Luque

Ahir divendres d’horabaixa mig centenar de dirigents d’Esquerra Unida de les Illes Balears es varen reunir a Palma amb una delegació de Izquierda Unida, encapçalada pel coordinador de campaña Ramón Luque, per preparar l’estratègia de cara a les eleccions autonòmiques i municipals de 22 de maig.

Luque va encoratjar als membres d’Esquerra Unida presents recordant que la situació d’aquestes eleccions molt poc tenen que veure amb les de 2007, que el model bipartidista s’està esgotant i que IU és, en aquest moment, l’únic partit d’esquerres del panorama estatal. A més, va recordar que l’opció d’Izquierda Unida és una tendència a l’alça i que a més, és la força política menys rebutjada.

Manel Carmona, coordinador d’Esquerra Unida i candidat al Parlament, assegura que “s’estan fent els deures per fer una campanya que serveixi per arribar a totes aquestes persones que es senten d’esquerres i que es troben òrfenes després del gir cap a la dreta del PSOE”.

Per això ha defensat el vot cap a Esquerra Unida com “un vot valuós, un vot ideològic que no defraudarà, no com aquell suposat vot útil cap al PSOE que ha servit per aprovar la Reforma Laboral amb una avantatge d’un vot al Congrés dels Diputats”. Una reforma que no s’hagués produït en aquests terminis si, segons Carmona, “haguessin hagut dos Llamazares” a la cambra baixa.
Share This