web_Eberhard_Grosske_discursEsquerra Unida comparteix la posició de l’AVV de Canamunt relativa a l’establiment d’una moratòria per a la instal·lació de nous bars i establiments d’oci al barri de Sa Gerreria.

La concentració excessiva d’una determinada activitat als barris eminentment residencials es gairebé sempre motiu de conflictes i font de desequilibris en el funcionament d’una ciutat.

La situació del barri de Sa Gerreria aconsella per tant, paralitzar la instal·lació de nous establiments i promoure una reflexió sobre si ja s’ha superat el nivell de concentració aconsellable.

Tot això acompanyat, com és natural, de les mesures de protecció al descans dels veïnats i veïnades i de control de compliment de les ordenances municipals que s’estan aplicant i que hauran d’incrementar-se en la mesure que les circumstàncies ho requereixin.
Share This