meyer_i_manel_haimaAhir horabaixa, l’eurodiputat d’IU Willy Meyer, acompanyat dels candidats al Parlament i al Consell Insular de Mallorca, Manel Carmona i Albert Aguilera, varen visitar la haima que Joves Units per la Lluita Sahrauí ha instal·lat per reclamar a l’Estat espanyol que atorgui asil polític als sahrauís que han arribat a Canàries degut a que, si els retornen al Marroc, sofriran la brutal repressió habitual per qui defensa l’autodeterminació del Sàhara Occidental.

 

Sota la haima es va encetar un col·loqui al que Willy Meyer responia a algunes preguntes dels joves activistes sobre el paper que juga la Unió Europea amb el Marroc i el Sàhara Occidental. També hi va haver espai per rememorar viatges als campaments de Tindouf i conèixer una mica millor l’acció que s’està duent a terme des d’Escola en Pau.

Share This