escorcoll_seu_umEsquerra Unida es reafirma en les declaracions que va fer el seu coordinador i candidat al Parlament, Manel Carmona, i cataloga l’amenaça d’UM de querellar-se contra el seu coordinador general de cortina de fum per amagar les seves misèries i els seus casos de corrupció.

Esquerra Unida vol posar de manifest que l’exagerada reacció d’UM arriba tard i, a més, no es centra en la qüestió nuclear de les declaracions: convidar a la reflexió sobre si un partit penetrat fins al fons per la corrupcio hauria de concórrer o no a unes eleccions.

Més encara quan el cas claveguera i la posicio del partit respecte a la seva regidora de Manacor i portaveu en el Consell, Catalina Julve, demostren ben a les clares que la «nova UM» no és més que un slogan buit de contingut: UM defensa aferrissadament la Sra Julve exactament igual que en el seu moment ho va fer amb el Sr Miquel Nadal, la Sra Maria Antonia Munar i la finitud de dirigents (Vicens, Buils, Borras, etc.) que han hagut d’abandonar la política per la seva implicació en casos de corrupció.

Cal destacar que Unió Mallorquina ha tardat més d’un mes en reaccionar a aquestes declaracions, la qual cosa denota l’excés de càrrega laboral dels seus serveis jurídics o la clara intenció de llençar una cortina de fum per amagar les seves misèries així com aprofitar per atacar a la força política que és més implacable en la denúncia de la corrupció política.

Share This